Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Futures Café: innovatief ondernemen

woensdag 20 september, 2017

Bart de Boer, oud-directeur van de Efteling en kwartiermaker van VisitBrabant, trapt op 20 september het eerste Futures Café af dat over innovatief ondernemerschap in vrije tijd, recreatie en toerisme gaat. Deze inspiratiesessie van Stenden ETFI en LeisIN, het Leisure Innovatie Netwerk van Stenden Hogeschool, gaat over de snelle veranderingen in de sector. U wordt uitgedaagd om samen met experts strategische keuzes voor uw organisatie te maken. 

Bouw een toekomstbestendige strategie

De wereld verandert steeds sneller. Daarom brengen wij overheidsinstanties, onderwijsinstellingen, brancheorganisaties en het bedrijfsleven actief in vrije tijd, recreatie en toerisme bij elkaar. Diverse experts geven u inspiratie voor uw organisatorische ontwikkeling. Samen gaan we werken aan een toekomstbestendige strategie voor uw organisatie. 

Innovatief ondernemen in vrije tijd, recreatie en toerisme

Wat leeft er nu en wat komt er op ons af? Wij hebben goed geluisterd naar de sector. Hierdoor is het thema innovatief ondernemerschap in vrije tijd, recreatie en toerisme voor het eerste Futures Café vastgesteld. Als gastspreker deelt Bart de Boer zijn expertise over hoe hij de Brabantse vrijetijdseconomie laat uitgroeien tot de meest innovatieve en gastvrije regio van Europa.  

Experts zoomen in op innovatief ondernemen in de sector tijdens 4 pop-ups:

1. Bart de Boer (VisitBrabant) over doerisme: samen innoveren in de leisure-sector 
2. Erik Kroon (LeisureKing) over de online gast  
3. Gabriella Esselbrugge (de Dames van de Jonge Hotel) over internationale samenwerkingen  
4. Frankwin van Beers (Wildlands Zoo) over storytelling en creatieve conceptontwikkeling

Het Futures Café vindt op woensdag 20 september plaats in De Kanselarij te Leeuwarden. Het evenement begint om 17:00 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Bekijk hier het definitieve programma.

Helaas is het niet meer mogelijk om uzelf aan te melden voor het Futures Café