Het vinden van oplossingen voor de ontwikkeling van Wadden gastronomie

donderdag 13 december, 2018

Onze duurzaam toerisme expert Hans Revier en Monique Pruijt organiseren een workshop waar stakeholders uit verschillende industrieën en expertisegebieden bijeenkomen om de potentie van Wadden gastronomie te bespreken.

Het ontwikkelen van Wadden gastronomie

Het verband tussen gastronomie, de productie van Waddenzee producten en de beleving van de Waddenzee als een werelderfgoed gebied zijn overduidelijk. Waddengoud, NHL-Stenden Hogeschool en de Waddenvereniging hebben de eerste ideeën ontwikkeld en besproken met het Waddenfonds Investeringskader. Het doel is om Wadden gastronomie te ontwikkelen, waarin duurzame productontwikkeling en toerisme en de beleving van Waddenzee uitstekend samengaan.

Tijdens de workshop zullen verschillende vragen aan het licht komen:

  • Hoe kunnen we een dergelijk project opzetten?
  • Welke bestaande kennis en ervaringen kunnen we gebruiken?
  • Welke kennis en vaardigheden moeten ontwikkeld worden?
  • Welke projecten kunnen op korte termijn worden geïmplementeerd?