IJsselmeergebied 2050

Onze toerisme experts Albert Postma en Stefan Hartman geven een blik op de toekomst van recreatie en toerisme in het IJsselmeergebied in 2050. Dit project is in samenwerking met SWECO en vertegenwoordigers uit verschillende provincies (Noord-Holland, Flevoland, Overijssel en Fryslân). Tijdens de conferentie zullen de scenario’s worden gebruikt als inspiratiebron om met alle publieke en private stakeholders de kernwaarden van het gebied in kaart te brengen en een toekomstvisie te ontwikkelen voor recreatie en toerisme in het gebied in 2050.

Toekomstbestendige toeristische bestemmingen

Vooral de afgelopen maanden werd het belang van toekomstbestendige en veerkrachtige organisaties en bestemmingen duidelijk. De toeristenindustrie is zwaar getroffen door de COVID-19-pandemie en het is nog steeds onzeker hoe de toekomst eruit zal zien. Scenario’s kunnen bestemmingen en organisaties echter helpen inzicht te krijgen in de mogelijke toekomsten en hen te helpen zich voor te bereiden op wat komen gaat.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent om inspiratie op te doen uit scenario’s om uw bestemming toekomstbestendig te maken.

Locatie & tijden

Aanvang
20 mei 2021 om 09:00 uur.

Stel uw vraag aan Albert

Albert kan u voorbereiden op de toekomst.