Gastcollege statistieken Vaarreceatie op de Waddenzee

Onze toerisme expert Jasper Heslinga geeft een gastcollege voor studenten die de minor Statistic & Research Training volgen bij NHL Stenden. Tijdens zijn gastcollege geeft Jasper voorbeelden uit het real-life monitoringproject ‘Vaarreceatie op de Waddenzee‘. Jasper was bij dit project betrokken namens ETFI en hij deelt in het gastcollege zijn ervaringen met de data-analysetechnieken die hij in dit project heeft toegepast.

De link tussen industrie en onderwijs

Tijdens de minor, die onderdeel uitmaakt van de Premaster Tourism Geography and Planning, verdiepen studenten hun kennis over statistiek en onderzoek terwijl ze werken aan cases uit de industrie. De opleiding bereidt Tourism Management studenten voor op de Master Culturele Geografie van de Rijksuniversiteit Groningen. Het is belangrijk om de industrie te verbinden met het onderwijs en vice versa. ETFI is betrokken bij veel onderzoeksprojecten met industriële partners die waarde kunnen toevoegen aan het onderwijs. Maar ook het betrekken van studenten bij onze onderzoeksprojecten kan helpen om een ​​jong en innovatief perspectief op de materie te krijgen.

Neem contact met ons op als u interesse heeft om een ​​van onze toerisme experts een gastcollege te laten geven op uw evenement.

Locatie & tijden

Aanvang
17 mei 2021 om 10:00 uur.

Stel uw vraag aan Jasper

Jasper is expert op het gebied van datawetenschap in toerisme.