Technologie in de hospitality sector: AHR CR

vrijdag 23 november, 2018

Onze hospitality management expert Tjeerd Zandberg voegt waardevolle kennis toe aan de conferentie van de Tsjechische Vereniging van Hotels en Restaurants, AHR CR. Hij geeft nieuwe informatie over de nieuwste ontwikkelingen in hospitality en vooruitzichten voor de toekomst.

Profiteren van technologische innovatie in hospitality

Technologische innovatie transformeert onze samenleving in een rap tempo. We hebben sterke voorbeelden gezien, maar ook talloze potentiële doorbraken zijn mislukt. Technologie maakt nieuwe bedrijfsmodellen zoals Airbnb mogelijk, creëert geweldige wervingsmogelijkheden, verandert organisatiestructuren en biedt regio's de kans om effectief samen te werken. Een cruciale succesfactor is de interactie tussen technologie en mensen. In zijn presentatie brengt Tjeerd succesverhalen, trends en mislukkingen onder de aandacht en licht hij enkele onderliggende aanjagers van verandering toe.

13e AHR CR

De AHR CR stimuleert eigenaren, exploitanten en managers van hotels en restaurants, academici, managers van organisaties met een focus op toerisme, hotel en gastronomie en professionals uit de sector om iets nieuws te leren en elkaar te ontmoeten. De conferentie bestaat uit energieke lezingen, praktische lessen en ervaringen en contact- en netwerkmomenten.