Theorie en stappenplan voor productontwikkeling in de toeristisch-recreatieve sector

Of u nu rondleidingen aanbiedt, een boot verhuurt, een accommodatie heeft of riviercruises aanbiedt, u biedt diensten aan uw klanten. Voor de hedendaagse toerist is alleen een service niet genoeg. Ze zoeken ervaringen, vaak zelfs ervaringen die bijdragen aan hun kwaliteit van leven.

Webinar College Tour

In een webinar tijdens College Tour deelt onze expert Albert Postma richtlijnen om de behoeften van uw klant te identificeren en om innovatieve producten, diensten of ervaringen te ontwikkelen die er voor hen echt toe doen. Op woensdag 16 juni van 15:00 tot 16:00 uur krijgt u meer inzicht in een design-based-thinking methode voor toeristische product ontwikkeling.

College Tour

Met het initiatief College Tour wil Toerisme Collectief Friesland ‘een leven lang leren’ stimuleren voor studenten, overheden, onderzoekers, het bedrijfsleven en omwonenden. Door middel van een programma met actuele thema’s stimuleren we een divers publiek om (online) sessies bij te wonen en kennisdeling te bevorderen. Het initiatief is opgezet vanuit Toerisme Collectief Friesland (TCF), Merk Fryslan, NHL Stenden, Friesland College en European Tourism Futures Institute (ETFI). Naast het inspireren door middel van kennissessies bieden wij follow up mogelijkheden aan op voorgestelde thema’s, dit kan een theoretisch stappenplan zijn, of een studentproject bij een gespecialiseerde opleiding.

Meld u aan voor onze webinar en leer hoe u aan de slag kunt gaan om uw toeristisch product te ontwikkelen. 

Event registratie

Naam

 

Locatie & tijden

Aanvang
16 jun 2021 om 15:00 uur.

Stel uw vraag aan Albert

Albert kan u voorbereiden op de toekomst.