ETFI haar rol in het stimuleren van ‘een leven lang leren’

Het ETFI team bestaat uit experts met verschillende interessegebieden, expertises en achtergronden. Maar wij hebben een ding gemeen. We scheppen genoegen in het verkrijgen van nieuwe inzichten en informatie met betrekking tot alledaagse kwesties,  aandachtvolle onderwerpen, nieuwe innovaties of simpelweg om onze bestaande kennis te verdiepen en/of te vernieuwen.

Onszelf ontwikkelen als academische en industrie professionals

“Een leven lang leren” kan eenvoudigweg het motto van ons team zijn. Zo volgen collega’s  momenteel een master studie of voeren zij een PhD onderzoek uit. Daarnaast worden er kortere cursussen in verschillende kennisgebieden afgelegd zoals, project management, design based education en/of strategic foresight. Wij vinden het erg belangrijk om onszelf op een constante wijze bezig te houden met intensieve leerprocessen en om voortdurend bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling, zowel als op academisch als op industrieprofessional vlak.

Studenten aanmoedigen om te blijven leren

Aangezien bijna iedereen van het team betrokken is bij het onderwijs in NHL Stenden University of Applied Sciences, is het erg belangrijk voor ons om onze studenten aan te moedigen om te blijven leren en de kennis die zij tijdens hun studie opdoen in NHL Stenden op waarde te schatten. Dit, omdat de kennis die zij verkrijgen een belangrijke invloed zal hebben op hun toekomst. Door te handelen als de link tussen onderwijs en de industrie, is het onze missie om kennis en cases uit het dagelijkse leven aan studenten voor te leggen en hen op deze manier te helpen beter voorbereid te zijn op de start van hun carrière.

Wij moedigen ‘continu leren’ aan

Het European Tourism Futures Institute heeft expertise in scenario planning en strategic foresight. Als u of uw organisatie geïnteresseerd bent/is om deze methode te leren en om deze toe te passen op uw bedrijfscases, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.