Quantitative researcher (internship)

Het European Tourism Futures Institute (ETFI) is op zoek naar twee helden die tijdens hun stageperiode en met hun afstudeeronderzoek het team van ETFI komen versterken. Denk jij dat jij de nieuwsgierige, proactieve, initiatiefrijke en kritische onderzoeker (in de dop) bent die wij zoeken? De teamplayer die zich thuis voelt in een open en dynamische groep mensen? Wil jij je ontwikkelen tot die vaste, drijvende kracht in het ETFI team waarvan wij later denken; hoe hebben we ons werk ooit zonder jou kunnen doen? Reageer dan op deze vacature.

Wie zijn wij? Het ETFI is het onderzoeksinstituut van de Academie Leisure & Tourism van NHL Stenden Hogeschool. Wij worden gedreven door onze ambitie om de vrijetijdssector (toerisme, recreatie, leisure) veerkrachtig te maken. ‘Building Resilience’ noemen we dat. We werken aan zelf geïnitieerde projecten over onderwerpen die wij van belang achten, aan gesubsidieerde onderzoekstrajecten en aan projecten met en voor werkveldpartners.

Wat je verder over ons moet weten: op de werkvloer switchen we continu tussen Nederlands en Engels. Een deel van de collega’s heeft Nederlands namelijk niet als moedertaal. Teamoverleggen zijn ook in het Engels. Wij bieden een internationale werkomgeving, een open werksfeer, zo min mogelijk hiërarchie, een kans om aan uitdagende en spraakmakende projecten te werken en de vrijheid om eigen initiatieven te bedenken en te ontplooien. Sterker nog, dat laatste wordt zeer sterk gewaardeerd. Stagevergoeding is vanzelfsprekend en conform de geldende regels van NHL Stenden.

We zijn op zoek naar kwantitatief onderzoeker (focus: data, cijfers & informatie).

Wat wij van jou vragen: er is grote behoefte in de vrijetijdssector om data-gedreven te werken. We stellen ons voor dat je proactief bezig bent met het overzicht te bewaren, datasets te ontsluiten, informatie uit data te halen en informatie te delen zowel intern binnen de hogeschool maar ook (ver) daarbuiten. Je bent goed vertrouwd met excel, SPSS en (aantoonbare) affiniteit, kennis en/of ervaring met R, SAS of SQL. Aansluiting bij DataFryslan ligt voor de hand aangezien ETFI daarbij nauw betrokken is.

  • Startdatum: 2 september 2019
  • Einddatum: 2 juli 2020
  • 32 uur per week
  • Start- en einddatum kunnen tot op zekere hoogte flexibel worden ingedeeld, afhankelijk van de kandidaat zijn/haar planning en wensen.
  • De vergoeding hangt af van jouw onderwijsachtergrond en zal besproken worden tijdens het interview.

Voeg hieronder jouw cv en motivatieletter toe.