Martin Groters

Leisure trends
Onderwijsvernieuwing

Martin is onderzoeker op het gebied van leisure, sport en recreatie. Hij is gespecialiseerd in Living Labs en lerende netwerken. Door zijn ervaring en bijdrage aan het onderwijs, het werkveld en onderzoek kan hij optimaal verbindingen leggen tussen onderwijs, ondernemers en onderzoek op het gebied van leisure, sport en recreatie.

Functie

Naast onderzoeker op het gebied van leisure, sport, recreatie, Living Labs en lerende netwerken, werkt Martin ook als regiocoördinator bij het lectoraat Duurzame Innovatie in de Regionale Kenniseconomie. Als docent deelt Martin zijn kennis met studenten van de masteropleiding International Leisure, Tourism & Events Management van NHL Stenden Hogeschool.

Ervaring

Martin richt zich al meer dan 25 jaar op leisure in het hoger onderwijs. Hij weet daardoor precies waar het onderwijs behoefte aan heeft. Door zijn uitgebreide netwerk van contacten in de leisure industrie is hij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector. Door zijn ervaring en bijdrage aan het onderwijs, het werkveld en onderzoek kan hij optimaal verbindingen leggen tussen onderwijs, ondernemers en onderzoek op het gebied van leisure, sport en recreatie.

Martin Groters werkte mee aan deze projecten

Toekomstbestendige living labs

Ontdek alle projecten

Martin Groters schreef deze blogs

27 labs doorgelicht: succesvolle Living Labs bekend

13 november

Veel onderwijsinstellingen participeren tegenwoordig, samen met het werkveld en de overheid in zogenaamde living labs. In deze labs werken studenten, veelal onder begeleiding van een docent of coach, aan echte opdrachten vanuit het werkveld. Maar hoe zet je een living lab op en wat zijn nu de do’s en don’ts? Onderzoekers van CELTH namen 27 living labs onder de loep en kwamen tot mooie bevindingen. Ton Vermeulen van NRIT sprak met onze leisure expert Martin Groters en Kalina Mikolajczak-Degrauwe van Hogeschool Zeeland.

Ontdek alle blogs

Stel uw vraag aan Martin

Martin kan optimaal verbindingen leggen tussen onderwijs, ondernemers en onderzoek.