Yvonne Veenstra

Digitale marketing
Event management

Yvonne is de drijvende kracht achter het commerciële succes van ETFI. Door haar achtergrond in toerisme en online marketing weet zij de juiste inhoud te geven aan ETFI’s marketingstrategie. Ze is continu bezig om marktkansen te vertalen naar succesvolle online marketingcampagnes. Ook pakt zij marketingtaken op voor onze parnter CELTH.

Functie

Als online markteer is Yvonne continu bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van ETFI’s digitale marketingstrategie. Yvonne werkt zelfstandig vanuit een nauwkeurige planning en weet hoe ze een vernieuwende draai aan de organisatie kan geven. Wanneer er evenementen op het programma staan, ligt de organisatie in haar handen.

Ervaring

Door Yvonne haar achtergrond in toerisme en online marketing kan zij zich inleven in ETFI’s projecten en deze vertalen naar marketingacties. Deze kennis heeft zij opgedaan in eerdere functies bij een destination marketingorganisatie, een tour operator en door les te geven op de HBO-opleiding International Tourism Management van NHL Stenden Hogeschool.

Yvonne Veenstra schreef deze blogs

Customer journey van de internationale toerist in Fryslân

30 oktober

Wij begeleiden 3 groepen Leisure & Events Management studenten van NHL Stenden Hogeschool bij hun onderzoek over het in kaart brengen van de internationale toerist in Fryslân. Hier komen een hoop verschillende factoren bij kijken en daarom wordt de klantreis onderverdeeld in 3 processen met bijbehorende onderzoeksvragen.

Ontdek alle blogs

Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne kan de online marketingstrategie van uw toeristische organisatie optimaliseren.