De toekomst van de betrokkenheid van de gemeenschap in toerisme

maandag 17 juni, 2019 tot vrijdag 21 juni, 2019

De 13e jaarlijkse conferentie van het internationale competentienetwerk van toerismeonderzoek en onderwijs zal plaatsvinden in Leeuwarden, Nederland. De conferentie is georganiseerd om het onderwerp The future of community engagement in tourism: Addressing the (im)balance between tourism growth and the local community development” aan te snijden. Dit jaar zal NHL-Stenden Hogeschool, de Academie van Leisure & Tourism en het European Tourism Futures Institute gastheer zijn van de jaarlijkse ICNT conferentie.

Het bespreken van voorbeelden van balans en onbalans in de groei van het toerisme en de lokale gemeenschap

Het doel van de ICNT conferentie is om voorbeelden van balans en onbalans tussen de groei van het toerisme en de betrokkenheid van de lokale gemeenschap in verschillende geografische gebieden te delen en te bediscussiëren, en om te leren hoe er op tijd gereageerd kan worden op een dreigende onbalans en hoe balans in stand kan worden gehouden of onbalans voorkomen kan worden, om op deze manier veerkrachtigheid te garanderen en de bijdrage aan duurzame toerismeontwikkeling zoals het bedoeld is.

Registratieformulier voor de internationale leden van het ICNT-netwerk

Wij kijken uit naar het verwelkomen van de internationale leden van het ICNT-netwerk. Als u deel uitmaakt van dit netwerk, registreert u zich dan alstublieft hieronder, zodat wij weten of u de conferentie in 2019 bij zult wonen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.