Governance

Verwacht u in de toekomst tegen een probleem aan te lopen? Wij komen graag langs met onze ‘gereedschapskist’ die gevuld is met verschillende onderzoeksmethoden. Denk aan zaken als benchmarking, customer journey mapping, trendanalyse, strategic foresight en scenarioplanning. Wij ontwikkelen duidelijke visies, strategieën en concrete actieplannen die uw organisatie of bestemming veerkrachtiger maken. Wij zijn in staat om maatwerk te leveren dat het beste aansluit bij uw organisatie.

Vergroot de veerkracht van uw organisatie

Onze toerisme experts zijn door de vele projecten goed ingevoerd in de nieuwste trends en
ontwikkelingen die van invloed zijn op de sector. Deze kennis levert ons een rijke basis die wij altijd meenemen in nieuwe projecten waardoor wij u optimaal kunnen voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen. Ons toekomstonderzoek helpt organisaties op het gebied van vrije tijd, recreatie en toerisme en bestemmingen om met meer kennis strategische beslissingen te kunnen nemen. U wordt uitgedaagd om de toekomst vanuit verschillende perspectieven te zien.

Ons werk omvat een breed scala aan onderzoeksthema’s. Zoek het onderzoeksthema dat voor u relevant is en neem contact op met onze onderzoekers als u met ons wilt samenwerken. Neem een kijkje in ons projectenarchief om al onze projecten te bekijken.

Strategische beleidsontwikkeling recreatie en watersport 2025

Jasper Heslinga Meer info

Ontwikkeling van een Destination Stewardship visie voor Amsterdam

Bernadett Papp Meer info

Fryslân 2030: Fryslân Futures Lab

Albert Postma Meer info

Toekomstscenario’s voor toerisme en recreatie in Limburg

Stefan Hartman Meer info

Omgevingsvisie Fryslân voor een toekomstbestendig landelijk gebied

Stefan Hartman Meer info

Governance toolkit voor de ontwikkeling van nationale parken

Stefan Hartman Meer info

Bouwstenen voor een nieuwe strategienota 2030

Albert Postma Meer info