European Cities Marketing Conferentie

Onze toerisme experts Bernadett Papp en Stefan Hartman nemen dit jaar deel aan de ECM Online Autumn Conference genaamd “This is not a tourism conference”. De conferentie is gericht op de noodzaak om onszelf er voortdurend aan te herinneren om buiten de toeristenindustrie te kijken versterkt door onze nieuwsfeeds, door onze inboxen, de rapporten die we lezen, de artikelen die we delen en in de toerismeconferenties waar we aan deelnemen. Om deze reden zullen onze experts het publiek uitdagen om inspiratie op te doen zowel binnen als buiten de industrie.

Bernadett en Stefan delen hun expertise op de volgende manieren:

  • Bernadett Papp geeft een presentatie over Destination Stewardship
  • Op 24 september van 14.00 – 14.30 uur neemt Stefan Hartman deel aan een discussiepanel genaamd “How or why not to go back?” waarin Stefan dieper in zal gaan op enkele van de ontwikkelde post-COVID-scenario’s.
  • Op 23 september van 15:25 – 16:00 CET leidt Jeroen Klijs van onze partner CELTH een breakout-sessie over ons gezamenlijke onderzoek over de maatschappelijke waarde van toerisme, leisure en hospitality. Samen met onderzoekers en experts zal hij concepten, methodologieën, tools en structuren delen om het denken over nieuwe bestemmingen vorm te geven en te inspireren en zich te concentreren op de vraag hoe de wereld eruit zou zien zonder toerisme?

De ECM Online Conferentie op 23 – 24 september 2021 is live en virtueel voor iedereen – met vrijwel alle mogelijkheid om uw eigen route aan te passen door het tweedaagse programma met meer dan 60 sprekers. Meld u aan voor het congres via de website van ECM.

Locatie & tijden

Aanvang
23 sep 2021 om 09:00 uur.

Sluiting
24 sep 2021 om 17:00 uur.

Stel uw vraag aan Bernadett

Bernadett kan u helpen met strategische bestemmingsontwikkeling.