Projecten

Verwacht u in de toekomst tegen een probleem aan te lopen? Wij komen graag langs met onze ‘gereedschapskist’, gevuld met verschillende onderzoeksmethoden. Denk aan zaken als benchmarking, customer journey mapping, trendanalyse, strategic foresight en scenarioplanning. Wij ontwikkelen duidelijke visies, strategieën en concrete actieplannen die uw organisatie of bestemming veerkrachtiger maken. We zijn in staat om maatwerk te leveren dat het beste aansluit bij uw organisatie.

Vergroot de veerkracht van uw organisatie

Dankzij hun betrokkenheid bij tal van projecten, zijn onze toerisme experts doorgewinterd in de nieuwste trends en ontwikkelingen welke de sector beïnvloeden. Deze rijke kennis vormt de basis waarop we altijd voortbouwen bij nieuwe projecten, zodat we u optimaal kunnen voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen. Ons toekomstonderzoek helpt organisaties op het gebied van bestemmingen en de vrije tijds-, recreatie0 en toerismesector om weloverwogen strategische beslissingen te nemen. Wij dagen u uit om de toekomst vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Ons werk omvat een breed scala aan onderzoeksthema’s. Ontdek het onderzoeksthema dat voor u relevant is en neem contact op met onze onderzoekers als u met ons wilt samenwerken. Neem een kijkje in ons projectenarchief om al onze projecten te verkennen.

Filter weergave:

Toeristische informatie voor de toekomst

Stefan Hartman Meer info

IJsselmeergebied 2050

Albert Postma Meer info

Notting Hill Carnival Futures

Albert Postma Meer info

Bezoekersdruk

Albert Postma Meer info

Opkopen van vakantieparken

Stefan Hartman Meer info

Wij en Wadvogels

Akke Folmer Meer info

Polar Tourism Adapt: Aanpassingspaden door kennis co-productie om op de onzekere toekomst van het toerisme in Antarctica te anticiperen.

Stefan Hartman Meer info

BEFuture

Jochem Jansen Meer info

Waddengastronomie versterkt werelderfgoedbeleving

Anke Arts Meer info

Toeristische data op orde

Stefan Hartman Meer info

Voorspelmodel voor toeristische drukte

Jasper Heslinga Meer info

Verkenning ambities vaarrecreatie Holwerd aan Zee

Jasper Heslinga Meer info