Toerisme als motor van regionale ontwikkeling en samenwerking

dinsdag 07 september, 2021 tot vrijdag 10 september, 2021

Tijdens een speciale sessie op de jaarlijkse conferentie van ATLAS in Praag, verzorgt onze toerisme expert Albert Postma een scenarioplanning workshop over toerisme als motor voor regionale ontwikkeling en samenwerking.

Impact van toerisme op regionale ontwikkeling in 2030

Het doel van de sessie is om de expertise van verschillende experts samen te brengen en gezamenlijk vier verschillende scenario’s te ontwikkelen over hoe toerisme invloed kan hebben op de regionale ontwikkeling in 2030. Dergelijke scenario’s kunnen autoriteiten helpen beleidskaders vast te stellen. De output na de sessie zijn volledig uitgewerkte scenario’s, hun implicaties voor de industrie en idealiter een gezamenlijke publicatie met alle deelnemers.

Jaarlijkse conferentie ATLAS 2020

ATLAS bevordert het onderwijs van toerisme, vrije tijd en gerelateerde onderwerpen. Daardoor stimuleert het relaties tussen beroepsorganisaties in toerisme en vrije tijd en om contacten te onderhouden over educatieve kwesties, curriculumontwikkeling en professionele erkenning van cursussen. ATLAS organiseert jaarlijkse conferenties over vraagstukken in toerisme en vrijetijdsonderwijs en onderzoek. Het doel van de jaarlijkse conferentie van dit jaar is om een ​​beter inzicht te krijgen in de rol van praktijken voor de ontwikkeling van toerisme bij de ontwikkeling van regio’s, waaronder landelijke en stedelijke gebieden.

Door het coronavirus is dit evenement uitgesteld naar 7-10 september 2021.

Locatie & tijden

Aanvang
7 sep 2021 om 00:00 uur.

Sluiting
10 sep 2021 om 00:00 uur.

Stel uw vraag aan Albert

Albert kan u voorbereiden op de toekomst.