Noël Middelhoek

Gebiedsontwikkeling
Duurzaam toerisme

Noël Middelhoek is een onderzoeks- en projectmanager bij ETFI met een passie voor het verkennen van het onbekende. Hij is de afgelopen drie jaar actief betrokken geweest bij uiteenlopende projecten, variërend van de verkenning van innovatieve technologieën tot regionale ontwikkeling. Noël zijn belangrijkste taken zijn gerelateerd aan onderzoeksontwikkeling en -management. Hier kan hij zijn interesse en knowhow in SMART-toerisme, scenarioplanning, bestemmingsmonitoring, data-analyse en bestemmingsmanagement toepassen.

Noël zijn passie voor onderzoek heeft hem ertoe gebracht om in september 2023 een masteropleiding in Culturele Geografie aan de Rijksuniverisiteit Groningen/Campus Fryslân te starten. Hij hoopt hiermee zijn vermogen om kennis en expertise aan te dragen verder te vergroten.

Noël Middelhoek werkte mee aan deze projecten

GPS-tracking voor toerisme

Ontdek alle projecten

Noël Middelhoek schreef deze blogs

Ondersteunen van destinatie management door op GPS gebaseerde voorspelmethodes

26 maart

In de afgelopen decennia hebben zowel de toeristische industrie als de vrijetijdssector geprofiteerd van de economische, culturele en sociale ontwikkeling van bestemmingen over de hele wereld. Met het gebruik van innovatieve technologieën kunnen uitdagingen op het gebied van duurzame ontwikkeling van toerisme worden aangegaan. Daarom heb ik besloten om mijn bachelorscriptie te richten op de potentie van voorspellende GPS-modellering voor Europese bestemmingen volgens toerisme professionals.

Customer journey van de internationale toerist in Fryslân

30 oktober

Wij begeleiden 3 groepen Leisure & Events Management studenten van NHL Stenden Hogeschool bij hun onderzoek over het in kaart brengen van de internationale toerist in Fryslân. Hier komen een hoop verschillende factoren bij kijken en daarom wordt de klantreis onderverdeeld in 3 processen met bijbehorende onderzoeksvragen.

Ontdek alle blogs

Stel uw vraag aan Noël

Noël kan u meer vertellen over nieuwe technologieën en duurzaam bezoekersmanagement.