Bernadett Papp

Gebiedsontwikkeling
Governance

Als onderzoeker bij ETFI, richt Bernadett zich vooral op de ontwikkeling van stedelijk toerisme en gerelateerde uitdagingen. Ook is Bernadett op dit moment bezig met haar PhD op het gebied van Urban Studies bij de Universiteit Glasgow. Tijdens haar onderzoek richt ze zich op de integratie van governance in de stedelijke agenda. Ook werkt Bernadett als docent bij NHL Stenden Hogeschool.

Functie

Bernadett draagt bij aan ETFI’s onderzoeken rondom strategische bestemmingsontwikkeling gericht op duurzaamheid. Ze is tevens werkzaam in het onderwijs als docent en modulecoördinator van het bachelor- en masterprogramma van NHL Stenden Hogeschool. Ze verzorgt ook workshops op het gebied van scenarioplanning en strategic foresight. Bernadett is tevens verantwoordelijk voor het keuzevak scenarioplanning van het MSc Strategic Event & Tourism Management-programma aan de Skema Business School in Frankrijk.

Ervaring

De afgelopen jaren werkte Bernadett samen met organisaties zoals het Centre for the Promotion of Imports (CBI) de European Travel Commission (ETC), de World Travel and Tourism Council (WTTC) en het European Parliament’s committee on Transport and Tourism (TRAN). Ze werkte als projectspecialist op de afdeling Tourism Market Intelligence and Competitiveness van de Wereld Toerisme Organisatie van de Verenigde Naties (UNWTO) in Madrid, Spanje. Bernadett behaalde haar masterdiploma in Tourism Destination Management aan de Hogeschool van Breda.

Bernadett Papp werkte mee aan deze projecten

Ontwikkeling van een Destination Stewardship visie voor Amsterdam

Het Smart City Hospitality concept

Toegankelijk reizen voor mensen met een beperking

Ontdek alle projecten

Bernadett Papp schreef deze blogs

Hoe belangrijk is ecologische en sociaal-culturele duurzaamheid in tijden van economische recessie?

08 februari

Tijdens COVID-19 kwam de reis- en toerismesector tot stilstand. We staan ​​voor ongekende uitdagingen. Hoewel velen de toekomst van de branche in twijfel trekken, zien anderen een kans om op een betere manier te herstellen. Maar hoe kunnen we bouwen aan een duurzamere en veerkrachtigere industrie?

Toeristisch Informatie Punt van de toekomst

22 september

Toeristische Informatie Punten (TIP's) zijn altijd beschouwd als een belangrijke servicefaciliteit voor bezoekers die actief hun bestemming promoten en betrouwbare informatie verstrekken aan toeristen. Bedreigd door de evolutie van de technologie en door het gebrek aan bezoeken, moesten veel fysieke TIP's hun deuren sluiten. Ons project over de toekomst van het Toeristisch Informatie Punt (TIP) betreft een intern adviesrapport voor Kennisnetwerk Destinatie Nederland en is opgezet door zes studenten die de masteropleiding International Leisure, Tourism and Events Management aan NHL Stenden in Leeuwarden hebben afgerond.

De toerisme professional van de toekomst

06 mei

Wij zijn actief betrokken bij toeristisch onderwijs aan de NHL Stenden Hogeschool en andere universiteiten in Europa. Daarom horen we vaak de bezorgdheid over een afname van de populariteit van toeristisch onderwijs als gevolg van de corona-uitbraak en de impact hiervan op de toeristische sector. Toerisme heeft een unieke kracht om een ​​belangrijke rol te spelen bij de inspanningen om herstel te bereiken. De sector heeft professionals nodig die de dynamiek van zo'n complexe industrie begrijpen, en die out-of-the box durven te denken om innovatieve oplossingen te vinden.

Ontdek alle blogs

Stel uw vraag aan Bernadett

Bernadett kan u helpen met strategische bestemmingsontwikkeling.