Bernadett Papp

Gebiedsontwikkeling
Governance

Als onderzoeker bij ETFI, richt Bernadett zich vooral op de ontwikkeling van stedelijk toerisme en gerelateerde uitdagingen. Ook is Bernadett op dit moment bezig met haar PhD op het gebied van Urban Studies bij de Universiteit Glasgow. Tijdens haar onderzoek richt ze zich op de integratie van governance in de stedelijke agenda. Ook werkt Bernadett als docent bij NHL Stenden Hogeschool.

Functie

Bernadett draagt bij aan ETFI’s onderzoeken rondom strategische bestemmingsontwikkeling gericht op duurzaamheid. Ze is tevens werkzaam in het onderwijs als docent en modulecoördinator van het bachelor- en masterprogramma van NHL Stenden Hogeschool. Ze verzorgt ook workshops op het gebied van scenarioplanning en strategic foresight. Bernadett is tevens verantwoordelijk voor het keuzevak scenarioplanning van het MSc Strategic Event & Tourism Management-programma aan de Skema Business School in Frankrijk.

Ervaring

De afgelopen jaren werkte Bernadett samen met organisaties zoals het Centre for the Promotion of Imports (CBI) de European Travel Commission (ETC), de World Travel and Tourism Council (WTTC) en het European Parliament’s committee on Transport and Tourism (TRAN). Ze werkte als projectspecialist op de afdeling Tourism Market Intelligence and Competitiveness van de Wereld Toerisme Organisatie van de Verenigde Naties (UNWTO) in Madrid, Spanje. Bernadett behaalde haar masterdiploma in Tourism Destination Management aan de Hogeschool van Breda.

Bernadett Papp werkte mee aan deze projecten

Ontwikkeling van een Destination Stewardship visie voor Amsterdam

Toegankelijk reizen voor mensen met een beperking

Het Smart City Hospitality concept

Ontdek alle projecten

Bernadett Papp schreef deze blogs

De toekomst van Toeristische Informatie Punten

06 juli

Dit jaar hebben wij een project gelanceerd met de titel ''Definiëren van key performance indicators om de waarde van toeristische informatiepunten te meten''. Het project verkende waarde co-creatie in de context van toeristische informatiepunten met aandacht voor de economische, sociale en emotionele waarde. Via een reeks focusgroepen met leden van Kennisnetwerk Destinatie Nederland en ECM hebben de studenten waardevolle inzichten opgedaan over de manieren waarop de economische, sociale en emotionele waarde momenteel wordt gemeten, de barrières die effectieve dataverzameling in de weg staan ​​en de mogelijkheden voor het optimaliseren van de momenteel gebruikte KPI's.

Willen toeristen beter terugbouwen?

26 april

Hoewel velen de tijdelijke stop zien als een kans om reizen en toerisme op een meer inclusieve manier weer op te bouwen, vragen anderen zich af of het überhaupt mogelijk is. Het is essentieel om inzichten te krijgen in de impact van de COVID-19-pandemie op de houding van toeristen, het potentiële en daadwerkelijke duurzame reisgedrag, de waarschijnlijke kloof tussen houding en gedrag en bewustzijn en houding. Bij ETFI is één van onze huidige doelen het verkrijgen van empirisch bewijs om dit te beantwoorden.

Hoe belangrijk is ecologische en sociaal-culturele duurzaamheid in tijden van economische recessie?

08 februari

Tijdens COVID-19 kwam de reis- en toerismesector tot stilstand. We staan ​​voor ongekende uitdagingen. Hoewel velen de toekomst van de branche in twijfel trekken, zien anderen een kans om op een betere manier te herstellen. Maar hoe kunnen we bouwen aan een duurzamere en veerkrachtigere industrie?

Ontdek alle blogs

Stel uw vraag aan Bernadett

Bernadett kan u helpen met strategische bestemmingsontwikkeling.